• Strada Gradinarilor 18, Brasov, 500096

   

  Winter Holidays

  Magia orasului Brasov se poate simtii cel mai bine iarna cand orasul si Poiana Brasov sunt acoperite de zapada. Din acest motiv pensiunea La Residenza va propune un tarif special pentru o vacanta special. Pentru un sejur de minim doua nopti, va oferim tariful de 58 euro/ camera dubla standard/ noapte cu mic dejun inclus + o lectie de ski/snowboard gratuita pentru o persoana.

  * Aceasta oferta nu include echipamentul nici transportul din Brasov in Poiana Brasov.
  * Tariful include TVA si taxa Salvamont.  


   

  Valentines Day
  Atentia si grija fata de cei dragi se manifesta prin pregatirea atenta a celor mai mici detalii. Confortul camerei duble deluxe, sporit de rafinamentul unei sticle de Prosecco si al unui mic dejun deosebit cu specific italian, servit la cerere in camera sau in foisor, reprezinta oportunitatea ideala de a rasfata persoana iubita. Tarif special - 80 euro/camera dubla deluxe / noapte.
  * Tariful include TVA si taxa Salvamont
  * La alegere, in locul sticlei de Prosecco putem pregati  un buchet de flori elegant
   

   

   

  Weekend Prelungit
  Pentru ca weekend-urile de doua zile sunt prea scurte va propunem o zi de relaxare in plus. Pentru sejururi de minim trei nopti la sfarsit de saptamana, pensiunea La Residenza ofera un tarif special de 55 euro / camera dubla standard / noapte + mic dejun pentru doua persoane inclus.
  * Oferta este valabila de joi pana duminica inclusiv.
  *Tariful include TVA si taxa Salvamont.


   

   


  Week day
  Pentru sederi de minim trei nopti in timpul saptamanii, pensiunea La Residenza ofera oaspetilor sai tariful de 48 euro / camera dubla standard / noapte cu micul dejun pentru doua persoane inclus.
  * Oferta este valabila de luni pana vineri inclusiv.
  * Tariful include TVA si taxa Salvamont. 


   

  Pet Friendly

  Language compatible

  Coffee & breakfast FREE

  FREE WiFi in all Rooms